Bergtraining

Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in mobilizer_node_view() (regel 918 van /var/www/html/ceesvanspijk.nl/sites/all/modules/mobilizer/mobilizer.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /var/www/html/ceesvanspijk.nl/includes/common.inc).

Begin 2019 zijn wij een samewerkingsverband aangegaan met Moto Style Rijvaardigheid voor het verzorgen van verhoogde rijvaardigheidstrainingen.

Deze trainingen vinden plaats in de Duitse Eifel en Sauerland, de Dolomieten (Italie) en de Vercors aan de rand van de Franse Alpen.

Het zijn fantastische gebieden waar de motorrijder naast voldoende training zich ook in een ongedwongen vakantiesfeer zal wanen in goede en sfeervolle hotels.

 

Het is een training waarbij diverse technieken aan bod komen o.a.:

  • Bochtentechniek (korte bochten, lange bochten, haarspeldbochten en onoverzichtelijke bochten)
  • Kijktechnieken
  • Rijtechnieken o.a. zithouding en tractie
  • Diverse stuurtechnieken
  • Remtechnieken
  • Verkeersveiligheid zoals verkeersinzichten en lezen van de weg

Meer informatie over de trainingen van Moto Style Rijvaardigheid:

Rijervaring helpt om motorrijders beter te laten rijden, maar motorrijders die een rijvaardigheidstraining gevolgd hebben weten eerder wanneer een situatie gevaarlijk wordt.

Moto Sportivo organiseert speciaal voor de motorrijder 3 tot 9 daagse rijvaardigheidstrainingen in bergachtige gebieden.
Bij meerdaagse trainingen worden diverse technieken vaker behandeld zodat er een groter resultaat is en uw rijvaardigheid verhoogd wordt.

De trainingen zijn voor alle typen motoren toegankelijk en worden gegeven door ervaren instructeurs verdeeld in groepen met een rustige, normale of sportieve rijstijl.
 
De trainingen worden gegeven in de Duitse Eifel en Sauerland, de Dolomieten (Italië) en de Vercors aan de rand van de Franse Alpen in (Frankrijk).
Het zijn fantastische gebieden waar de motorrijder naast voldoende training zich ook in een ongedwongen vakantiesfeer zal wanen in sfeervolle goede hotels.

Aan het eind van de training ontvang je een certificaat waarmee je  bij diverse verzekeringsmaatschappijen een rijvaardigheidskorting op uw verzekeringspremie kan krijgen.


Moto Style Rijvaardigheid rijvaardigheidtrainingen voor veiligheid en gezelligheid!
Individueel, met partner, familie, collega’s, vrienden, de motorclub enz.……

Op de hoogte blijven van de activiteiten van Moto Style meldt je dan aan op de homepage www.moto-style.nl voor het ontvangen van de nieuwsbrief. (vergeet niet te bevestigen via uw emailadres)

Bezoek de website: www.moto-style.nl

Naar het inschrijfformulier: Inschrijving Bergtraining
(Vermeld op het inschrijfformulier bij bijzonderheden Verkeersschool Cees van Spijk, zo weet Moto Sportivo bij wie je vandaan komt)

Tot ziens op de volgende training.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
LinkedIn icon
MySpace icon
Pinterest icon
e-mail icon

Deel deze pagina