Praktijk

Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in mobilizer_node_view() (regel 918 van /var/www/html/ceesvanspijk.nl/sites/all/modules/mobilizer/mobilizer.module).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (regel 6609 van /var/www/html/ceesvanspijk.nl/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /var/www/html/ceesvanspijk.nl/includes/common.inc).

Bromfiets rijles (AM)

De praktijkles is niet verplicht, maar als je het praktijk examen met goed gevolg wilt afleggen is dit toch de enigste manier.

Samen met je instructeur bereid je je voor op het praktijkexamen. De instructeur past de lessen aan je niveau aan. Je gaat samen met de instructeur en maximaal 1 andere leerling op pad.

De communicatie verloopt via een portofoon installatie, en je wordt al rijdende getraind in het herkennen van potentieel gevaarlijke situaties en hoe je hier het beste op kan reageren. Ook aan de bediening en beheersing van het voertuig wordt onderweg aan gewerkt. Dit alles zal er aan bijdragen dat je het examen met goed gevolg kunt afleggen.

Scooter

Afbeelding les scooter


top

Instructie kaart

Je resultaten en vorderingen worden bij gehouden op een leskaart. De leskaart is te vinden op je persoonlijke pagina op internet. Deze hoef je dus niet meer iedere keer mee te brengen en wordt direct bijgewerkt, en eventueel van opmerkingen voorzien. Thuis kan je dus direct zien hoe de les ging en waar je nog aan moet werken.

Bedenk wel, talent kan je niet kopen, dus alleen met een goede motivatie en inzet kan je snel je rij-examen halen.


top

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
LinkedIn icon
MySpace icon
Pinterest icon
e-mail icon

Deel deze pagina