Dagverzekering

Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in mobilizer_node_view() (regel 918 van /var/www/html/ceesvanspijk.nl/sites/all/modules/mobilizer/mobilizer.module).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (regel 6609 van /var/www/html/ceesvanspijk.nl/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /var/www/html/ceesvanspijk.nl/includes/common.inc).

Dagverzekering RMT

Heb je de motor verzekerd bij KNMV verzekeringen, lees dan eerst de voorwaarden onderaan deze pagina.

Deelnemers aan een Regionale Motorrijvaardigheids Training (RMT) kunnen een KNMV Dagverzekering afsluiten. Deze verzekering is door KNMV Opleidingen om een aantal belangrijke redenen in het leven geroepen.

  1. Ten eerste om de mogelijkheid te bieden ook WA of WA beperkt casco verzekerde motoren tijdens de cursus aanvullend All-Risk te verzekeren.
  2. Ten tweede voor het behoud van no-claimkorting van je eigen verzekering.

top

Geldigheid

Deze verzekering is uitsluitend geldig op de cursusdag zelf en de dekking vangt aan na het begin van de cursus en eindigt bij (tussentijdse) beëindiging van de cursus.


top

Toelichting:

Dit betekent dat de motor uitsluitend tijdens het volgen van de opleiding is verzekerd en niet tijdens de heen- of terugreis!


top

Verzekerd object:

Dit betreft een zogenaamde cascoverzekering. Dat houdt in dat uitsluitend schade aan de motor en eventueel vastgemonteerde accessoires is verzekerd.


top

Toelichting:

Schade aan helm en/of kleding is niet meeverzekerd. Medische kosten en eventuele letselschade komen niet voor vergoeding in aanmerking.


top

Repatriëring:

Onder de dagverzekering is het naar de dealer brengen van de motor eveneens verzekerd. Dit betekent dat, indien de motor niet meer veilig te berijden is, je een beroep kunt doen op je eigen of de KNMV hulpdienst. De cursusleider zal je hiermee behulpzaam zijn.


top

Schaderegeling:

De schade wordt geregeld en vergoed op basis van de verzekeringsvoorwaarden van de KNMV motorrijwielverzekering. De schade moet aangemeld te worden bij de cursusleider van de betreffende cursus en per schadeformulier bij het secretariaat. Indien de schade meer bedraagt dan € 680,- inclusief btw dient deze door een door de KNMV Verzekeringen benoemde expert te worden opgenomen. Onder dat bedrag kan worden volstaan met het indienen van de originele reparatienota. Bij KNMV verzekeringen ben je met het verzekerde voertuig gedekt voor schades tijdens de KNMV cursussen. Heb je een All-Risk verzekering dan geldt deze ook tijdens de KNMV cursus. Wel zul je rekening moeten houden met de eventuele terugval in de No-claim korting mocht je onverhoopt schade rijden tijdens de KNMV cursus. Wanneer je deze terugval niet wenst, kun je alsnog besluiten een dagverzekering af te sluiten.


top

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
LinkedIn icon
MySpace icon
Pinterest icon
e-mail icon

Deel deze pagina